-5% BMW Motorrad Υγρά Φρένων DOT-4 Χαμηλού Ιξώδους 250ml ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

·     Κατά την ενεργοποίηση του μοχλού φρένου αναπτύσσεται μία υδραυλική πίεση. Τα υγρά φρένων μεταδίδουν την πίεση στα έμβολα των κυλίνδρων των φρένων, τα οποία πιέζουν τα τακάκια στους δίσκους των φρένων: Ξεκινά η διαδικασία φρεναρίσματος.

·     Τα υγρά φρένων συμβάλλουν συνεπώς καθοριστικά στην ασφάλεια στο όχημα και πρέπει να ικανοποιούν υψηλές απαιτήσεις λειτουργίας.

·     Υπόδειξη: Αντικαθιστάτε τα υγρά φρένων κατά κανόνα κάθε δύο έτη. Τα υγρά φρένων BMW μπορούν να αναμειγνύονται με το νερό και είναι βιοδιασπώμενα.

·     Πλεονεκτήματα:

-     Υψηλό σημείο ζέσεως

-     Χαμηλό ιξώδες σε παγωμένες θερμοκρασίες

-     Άριστη αντιδιαβρωτική προστασία

-     Πρώτης τάξης λιπαντική δράση

-     Ιδανική συμβατότητα με ελαστομερή

-     Ιδανική θερμική σταθερότητα

-     Άριστη σταθερότητα στο ψύχος

·     Υψηλό σημείο ζέσεως

-     Η διείσδυση νερού στο σύστημα φρένων δεν μπορεί να αποτραπεί πλήρως. Κατά μέσο όρο, τα υγρά φρένων προσλαμβάνουν εντός του οχήματος 1 % έως 1,5 % νερό ετησίως. Όσο αυξάνεται το ποσοστό νερού στα υγρά φρένων, μειώνεται το σημείο ζέσεως. Όταν ξεπεραστεί το σημείο ζέσεως των υγρών φρένων (η θερμότητα τριβής που προξενείται από τη διαδικασία φρεναρίσματος μπορεί να φέρει τους κυλίνδρους και τα υγρά φρένων σε θερμοκρασίες πάνω από 150 °C), εμφανίζονται φυσαλίδες ατμού, οι οποίες αντίθετα με τα υγρά μπορούν να συμπιέζονται. Κατά την ενεργοποίηση του φρένου συμπιέζονται οι φυσαλίδες, χωρίς να μεταδίδεται η δύναμη πέδησης στον κύλινδρο φρένων. Αυτή η διακοπή λειτουργίας των φρένων είναι γνωστή ως Vapour Lock. Χάρη στο υψηλό σημείο ζέσεώς τους καθώς και τις χημικές τους ιδιότητες, τα υγρά φρένων BMW αποτρέπουν τη δημιουργία φυσαλίδων και διασφαλίζουν έτσι τη σωστή λειτουργία του συστήματος φρένων.

 

·     Χαμηλό ιξώδες σε παγωμένες θερμοκρασίες

-     Οι διαδικασίες φρεναρίσματος εξελίσσονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η δύναμη πέδησης που ασκεί ο οδηγός πρέπει να μεταδοθεί στιγμιαία μέσω των υγρών φρένων στα φρένα. Τα υγρά φρένων με υψηλό ιξώδες σε χαμηλές θερμοκρασίες αναπτύσσουν αργά την πίεση φρένων και καθυστερούν έτσι την αντίδραση φρεναρίσματος. Τα υγρά φρένων της BMW αντίθετα επιδεικνύουν ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλό ιξώδες και βελτιστοποιούν έτσι τη συμπεριφορά απόκρισης των φρένων.

·     Άριστη αντιδιαβρωτική προστασία

-     Τα υγρά φρένων BMW περιέχουν πρόσθετα εντατικής δράσης, τα οποία προστατεύουν διάφορα μέταλλα στο σύστημα φρένων, π. χ. τον χάλυβα, τον χυτοσίδηρο, το αλουμίνιο, τον ορείχαλκο και τον χαλκό, αξιόπιστα έναντι οξείδωσης και διάβρωσης. Έτσι μπορεί να είναι διασφαλισμένη η ικανότητα λειτουργίας των μεταλλικών εξαρτημάτων.

·     Πρώτης τάξης λιπαντική δράση

-     Για να ελαχιστοποιείται η τριβή και η φθορά, τα υγρά φρένων της εταιρείας μας περιέχουν δραστικά συστατικά με λιπαντικές ιδιότητες. Η πρώτης τάξης λιπαντική δράση επιβεβαιώνεται διαρκώς σε προσομοιωμένες πρακτικές δοκιμές υπό ακραίες συνθήκες.

·     Ιδανική συμβατότητα με ελαστομερή

-     Για τη στεγανοποίηση των κυλίνδρων φρένων έναντι απώλειας υγρών στο διάκενο μεταξύ εμβόλου και κυλίνδρου χρησιμοποιούνται μανσέτες ελαστομερούς. Τα υγρά φρένων BMW επιφέρουν την αναγκαία, ελαφρά διαστολή των μανσετών ελαστομερούς, έτσι ώστε αυτές να στεγανοποιούν αξιόπιστα και να αποτρέπουν την απώλεια υγρών φρένων.

·     Ιδανική θερμική σταθερότητα

-     Τα υγρά φρένων BMW σημειώνουν υπό ακραίες συνθήκες λειτουργίας θερμοκρασίες πάνω από 150 °C. Παρόλη αυτή την υψηλή θερμική καταπόνηση, τα υγρά φρένων πρέπει να αποδίδουν σταθερά. Με τη χρήση υψηλής ποιότητας συστατικών γλυκoαιθέρα και ειδικών ανασταλτικών ουσιών, βελτιστοποιείται η θερμική σταθερότητα στον μέγιστο βαθμό.

·     Άριστη σταθερότητα στο ψύχος

 

-     Σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες από –40 °C έως –50 °C υπάρχει κίνδυνος να μπλοκάρει το σύστημα λόγω κροκίδωσης (σχηματισμού θρόμβων). Τα υγρά φρένων BMW προσφέρουν άριστη σταθερότητα στο ψύχος και αποτρέπουν έτσι τη μείωση της απόδοσης των φρένων.

MADE IN GERMANY

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

BMW Motorrad Υγρά Φρένων DOT-4 Χαμηλού Ιξώδους 250ml

  • BMW Motorrad
  • Κωδικός: 83132405975
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Μέρες
  • 7,61€
  • 7,23€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 5,83€
  • Για αυτό το προϊόν επιβάρυνση μεταφορικών μόνο 4,90€ και δωρεάν έξοδα αντικαταβολής! Για αυτό το προϊόν επιβάρυνση μεταφορικών μόνο 4,90€ και δωρεάν έξοδα αντικαταβολής!
Το βρήκατε φθηνότερο; Πατήστε εδώ και θα σας κάνουμε την ίδια τιμή!

Ετικέτες: BMW, Motorrad, Υγρά, Φρένων, DOT-4, Χαμηλού, Ιξώδους, 250ml, ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

BMW Motorrad Μίνι Ποδοκίνητη Αντλία -5%
BMW Motorrad
Πάντα η σωστή πίεση πλήρωσης – με την αντλία αέρα με ψηφιακό μανόμετρο σε μικρές διαστάσεις αποθήκευ..
71,82€ 68,23€
Χωρίς ΦΠΑ: 55,02€

BMW Motorrad Αντιπαγωτικό και Αντιδιαβρωτικό Ψυγείου 1500 ml -5%
BMW Motorrad
·     Premium αντιπαγωτικό και αντιδιαβρωτικό ψυγείου πυριτίου με υβριδική τεχνο..
18,54€ 17,61€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,20€

BMW Motorrad Πρόσθετο ADVANTEC Protect Original 100ml -5%
BMW Motorrad
BMW Motorrad Πρόσθετο ADVANTEC Protect Original 100ml Μέγιστη προστασία των βασικών και των επιμέ..
10,89€ 10,34€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,34€

Τα σχόλια των πελατών μας...
Άψογο σέρβις, ευγενικό προσωπικό!! Google Reviews
Ότι θέλει ο αναβάτης σε πολύ καλές τιμές!! Google Reviews
Τέλειο κατάστημα τέλεια εξυπηρέτηση!! Google Reviews
Μια μόνο λέξη...ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....μπράβο σε όλους! Google Reviews
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και πάρα πολύ προνοητικό service. Google Reviews
Άμεση εξυπηρέτηση, μου δώσανε λύση στα προβλήματα που αντιμετώπισα με την μοτοσυκλέτα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Google Reviews
Εξυπηρετικοί και ευγενικοί απέναντι στον πελάτη. Άμεση ανταπόκριση σε οτιδήποτε ζητήσεις. Google Reviews
Απόλυτα επαγγελματικός και φιλόξενος χώρος. Όπως και οι άνθρωποι που το απαρτίζουν. Google Reviews