M 1000 XR M Motorsport

Η BMW M 1000 XR

BORN TO LEAD

Αυτή είναι: Η ελαφρύτερη και ισχυρότερη μοτοσικλέτα crossover σειράς παραγωγής του κόσμου. Τίποτε λιγότερο. Μια μοτοσικλέτα Μ στην κορυφαία εκδοχή της. Ρυθμισμένη για μέγιστες επιδόσεις – σε αυτή την περίπτωση για επιδόσεις σε μακρινές αποστάσεις. Για αυτό λέγεται M XR. Ή, όπως εμείς λέμε: MaXimizeR. Διότι, αυτή η μοτοσικλέτα μεγιστοποιεί τα πάντα: Την οδηγική σου εμπειρία, την αντοχή σου και, όταν το θελήσεις, τα όρια της αδρεναλίνης σου. Ωστόσο, μπορείς να απολαύσεις και εσωτερική ηρεμία με απόλυτο έλεγχο, ενώ διανύεις μεγάλες αποστάσεις. Διότι γνωρίζεις ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να τους αφήσεις πίσω όλους. #NeverStopChallenging

Η ιδανική εκκίνηση: Το γραφικό εκκίνησης Μ

Με την εκκίνηση της M XR σου απολαμβάνεις την πλήρη M Experience. Η οθόνη TFT ξεκινά με το μοναδικό γραφικό εκκίνησης Μ και δηλώνει έτοιμη για τις προσωπικές σου προκλήσεις.

Εξαρτήματα Carbon: Χαμηλότερο βάρος, περισσότερη ισχύς

Με τα εξαρτήματα Carbon του πακέτου M Competition, η M XR γίνεται ελαφρύτερη κατά 3 kg. Σε αυτά ανήκουν μεταξύ άλλων οι τροχοί M Carbon, το φτερό M Carbon, τα πλευρικά τμήματα M Carbon και η εσωτερική επένδυση κόκπιτ M Carbon.

Προσανατολισμένη στις επιδόσεις μέχρι και το πίσω μέρος

Τα γονίδια του μηχανοκίνητου αθλητισμού της M XR βρίσκονται και στις τελευταίες λεπτομέρειες: Από τα τορνευμένα εξαρτήματα M, όπως τη μανέτα συμπλέκτη και φρένου Μ μέχρι το λεπτό πίσω μέρος με κάθετο τελικό εξάτμισης τιτανίου και κοντό φορέα πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας.

Αποδοτικός και άμεσος: Ο κινητήρας

Η M XR διαθέτει όλα όσα απαιτούνται για γρήγορη οδήγηση. Η δυνατή καρδιά της είναι ο πολύστροφος κινητήρας ShiftCam με το δυνατό τράβηγμα, ισχύ 148 kW (201 PS) και μέγιστο αριθμό στροφών 14.600 σ.α.λ.

Κάνει την ισχύ ελέγξιμη: Φρένο M

Το προαιρετικό φρένο M παρέχει μέγιστη απόδοση και αντοχή στο σημείο πίεσης και το φαινόμενο fading καθώς και άριστη δοσομέτρηση. Εξωτερικά αναγνωρίζεται από την μπλε επίστρωση ανοδίωσης και το λογότυπο M.

Ελεγχόμενη ισχύς: Με τα M Winglets

Τα M Winglets δαμάζουν την ωμή δύναμη της M XR. Δημιουργούν κάθετες δυνάμεις σε υψηλές ταχύτητες και φροντίζουν έτσι για περισσότερη ευστάθεια οδήγησης, λιγότερες τάσεις wheelie και πιο ομαλή συμπεριφορά του οχήματος.

Fast forward: Το αγωνιστικό μπροστινό μέρος

Το μπροστινό μέρος είναι διαμορφωμένο «All black», κάτι που περιλαμβάνει την τορνευμένη επάνω μαύρη γέφυρα πιρουνιού, τις μπουκάλες πιρουνιού και τις μπότες πιρουνιού. Τα χρώματα Μ δημιουργούν τη μοναδική οπτική ασυμμετρία και υπογραμμίζουν μαζί με τη φιμέ ζελατίνα Sport τον χαρακτήρα επιδόσεων της μοτοσικλέτας.

Αναβάθμιση του χειρισμού: Τροχοί M Carbon

Οι προαιρετικοί τροχοί M Carbon με σπορ ελαστικά αναβαθμίζουν τον χειρισμό της M XR σου χάρη στη μείωση των περιστρεφόμενων μαζών σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο. Έτσι περνάς την πλήρη ισχύ με την πρώτη σχέση κιβωτίου ταχυτήτων στον δρόμο.

Born on the Racetrack

Το νιώθεις αμέσως: Η M XR έχει μέσα της το M DNA. Ενσαρκώνει όλα όσα αντιπροσωπεύει το πιο δυνατό γράμμα του κόσμου: Κορυφαία αίσθηση, απόλυτος έλεγχος και απολαυστική κυριαρχία στους καρπούς των χεριών. Το γράμμα Μ υπόσχεται πρώτης κλάσης φινίρισμα με εξαιρετικά υλικά και εξοπλισμούς. Η οδήγηση μιας μοτοσικλέτας Μ προϋποθέτει εξαιρετικές οδηγικές δεξιότητες. Το λογότυπο Μ συνδυάζει τον ενθουσιασμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού με έναν τρόπο ζωής στη λωρίδα προσπέρασης. Το τρίτο μοντέλο Μ ολοκληρώνει την τετρακύλινδρη οικογένειά μας.

Μέγιστη αποκλειστικότητα

Όχι μόνο οπτικά μία Μ. Η M XR είναι εξοπλισμένη ευρέως με εξαρτήματα Μ. Ήδη κατά την εκκίνηση και κοιτώντας την οθόνη, το γραφικό εκκίνησης Μ σε μεταφέρει στον σπορ κόσμο των μοντέλων Μ. Ενώ η σπορ σέλα Μ σου παρέχει ξεκούραστη οδήγηση, τα M Winglets φροντίζουν για αυξημένη πίεση επαφής στον δρόμο χάρη στις αεροδυναμικές κάθετες δυνάμεις. Και το φρένο M καθιστά πιο ελέγξιμες τις επιδόσεις.

M + XR = long-distance performance

Η εξίσωση για μια απαράμιλλη οδηγική αίσθηση από τυπικές για τη σειρά Μ επιδόσεις και τυπική για τα μοντέλα XR καταλληλότητα για μεγάλες διαδρομές. Δεν θα δες να κατέβεις από τη μοτοσικλέτα χάρη στην ανώτερη εργονομία της ή τα προγράμματα οδήγησης Pro περιλ. RACE. Το μοντέλο περιλαμβάνει τα πάντα, όχι μόνο αναφορικά με τον εξοπλισμό. Η M XR αποτελεί τον ορισμό της ευελιξίας χάρη στην καταλληλότητά της για σπορ οδήγηση, ταξίδια και διαδρομές με συνεπιβάτη. Το βάρος της μπορεί να ελαχιστοποιηθεί περαιτέρω με το προαιρετικό πακέτο M Competition, για να απολαμβάνεις ακόμα πιο δυναμικά χιλιόμετρα.

«Αυτή η μοτοσικλέτα συνδυάζει όλα όσα θέλω εκτός πίστας: απίστευτες επιδόσεις που σε κάνουν να μη θέλεις να κατέβεις.»

Peter Hickman
Βρετανός οδηγός αγώνων μοτοσικλετών

Αναμφισβήτητα Μ

Οι επιδόσεις έχουν τρία χρώματα: ανοικτό μπλε, σκούρο μπλε, κόκκινο. Τα τυπικά για τα μοντέλα Μ χρώματα χαρίζουν στην M XR τη μοναδική της εμφάνιση. Όταν, κατ’ εξαίρεση, είναι κάπου σταματημένη, μπορείς να αναγνωρίσεις την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό όχι μόνο από τα χρώματα αλλά και σε πολλές λεπτομέρειες.

Το μέτρο σύγκρισης

Η τελειότητα είναι το άθροισμα όλων των λεπτομερειών. Κανένα χιλιοστό δεν αφέθηκε στην τύχη. Η σχεδίαση δημιουργεί ένα μέτρο σύγκρισης στα σπορ μοντέλα με τη δαπανηρή βαφή Μ και τα αποκλειστικά εξαρτήματα όπως την τορνευμένη μανέτα συμπλέκτη Μ και τη μανέτα φρένου Μ. Και η κοντύτερη, φιμέ σπορ ζελατίνα δηλώνει ότι αυτή η μοτοσικλέτα προέρχεται από τους αγώνες της σειράς Μ.

Leadership par excellence

Έτοιμος/η; Λάβε θέση, ξεκίνα τον κινητήρα και αφέσου στον κόσμο Μ. Πίσω σου: Το λεπτό, προσανατολισμένο στις επιδόσεις πίσω μέρος με κοντό φορέα πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας. Μετά από αυτό, το κενό. Είσαι πολύ μπροστά. Ακούς τον μοναδικό ήχο που προέρχεται από τα κάθετα τελικά εξάτμισης slip-on Akrapovič. Και ο συνεπιβάτης σου απολαμβάνει πλήρως την M Experience χάρη στο περίγραμμα σέλας συνεπιβάτη, τις λεπτές λαβές συγκράτησης και την προέκταση μαρσπιέ συνεπιβάτη.

Βασικός εξοπλισμός

 • Προγράμματα οδήγησης Pro (προγράμματα οδήγησης Rain, Road, Dynamic, Race, Race Pro 1-3, Pit-Lane-Limiter, Launch Control, Δυναμικός Έλεγχος Πρόσφυσης (DTC) +/- Shift, Wheelie Control, Slide Control, Δυναμικός Έλεγχος Φρένων (DBC), μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro, Αυτόματη Υποβοήθηση Εκκίνησης σε Ανηφόρα (HSC) Pro) 
 • Οθόνη TFT με γραφικό εκκίνησης M 
 • Headlight Pro προσαρμοζόμενο στρεφόμενο φωτισμό
 • Dynamic Damping Control (DDC) 
 • Μπαταρία M 
 • Σφυρήλατοι τροχοί M 
 • Τελικό εξάτμισης M από τιτάνιο 
 • Φρένο M 
 • BMW Motorrad ABS Pro 
 • Ζελατίνα Sport
 • Ρυθμιζόμενο σταμπιλιζατέρ τιμονιού
 • Σέλα M 
 • Μανέτες φρένου και συμπλέκτη M 
 • Keyless Ride 
 • Έλεγχος πίεσης ελαστικών (RDC) 
 • Θερμαινόμενα γκριπ 
 • Tempomat 
 • Υποδοχή φόρτισης USB

Προαιρετικός εξοπλισμός

 • Πακέτο M Competition με τροχούς M Carbon, μαρσπιέ οδηγού M, μαρσπιέ συνεπιβάτη Μ, κωδικός έγκρισης λειτουργίας M GPS Laptrigger, εξαρτήματα Carbon (καλύμματα για μπροστινό και πίσω τροχό καθώς και πινιόν, προστατευτικό αλυσίδας, πλευρική επένδυση αριστερά/δεξιά, κάλυμμα κλειδαριάς διακόπτη ανάφλεξης / τιμονιού, εσωτερική επένδυση κόκπιτ)
 • Καθρέπτες στα άκρα του τιμονιού 
 • Τροχοί M Carbon
 • Σπορ σέλα M χαμηλή με ύψος σέλας 820 mm 
 • Σπορ σέλα M ψηλή με ύψος σέλας 870 mm 
 • Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού 
 • Ζελατίνα βασικού εξοπλισμού S 1000 XR
 • Προετοιμασία για συσκευή πλοήγησης
 • M GPS Laptrigger (κωδικός έγκρισης λειτουργίας)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

 • BMW Motorrad Motorcycles
 • M 1000 XR

 • 27.800,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΑΓΟΡΑ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ετικέτες: 1000, Motorsport, BMW, Motorrad, Motorcycles