Η Εταιρία μας

1992: Η εταιρία Παπανικολάου ΕΠΕ (MOTOSTAR) ιδρύεται από την οικογένεια Παπανικολάου Σπύρου. Κύρια δραστηριότητα της η εισαγωγή μεγάλου κυβισμού μοτοσικλετών από Καναδά.
 
1998: Η εταιρία Παπανικολάου ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των καινούργιων μοτοσικλετών προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες στις πωλήσεις και στο after sales service. Στις εγκαταστάσεις μας 500 τ.μ. δημιουργείται τμήμα αξεσουάρ, τμήμα ανταλλακτικών & συνεργείο με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.
 
2003: Η εταιρία Παπανικολάου ΕΠΕ πάντα στην υπηρεσία του μοτοσικλετιστή κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα δημιουργώντας ένα νέο κατάστημα στην Πάτρα. Στις νέες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. στεγάζονται  το νέο τμήμα αξεσουάρ,  το νέο τεχνικό τμήμα  και το νέο τμήμα ανταλλακτικών της εταιρίας.
 
2004: H εταιρία μας αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση του Piaggio Group για την περιοχή της Πάτρας δημιουργώντας την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κάθετη μονάδα στην Ελλάδα.

2012: Η εταιρία μας δημιουργεί το ηλεκτρονικό της κατάστημα με διεύθυνση www.pols.gr (Papanicolaou On Line Store). Στόχος μας η διάθεση προϊόντων (κράνη, ένδυση, αξεσουάρ κτλ.) στις καλύτερες τιμές της αγοράς με γρήγορη και εύκολη αποστολή.
 
2013: Μετά από μια πετυχημένη πορεία ενός έτους το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pols.gr αναβαθμίζεται εξ ολοκλήρου ενσωματώνοντας νέα τεχνολογία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών του.
 
2016: Η εταιρία μας επεκτείνει τις κτιριακές εγκαταστάσεις (1400 τ.μ.) και ανακαινίζει όλα τα τμήματα της.
 
2016: Η εταιρία μας δημιουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών www.piaggiopap-parts.gr για όλα τα οχήματα του Piaggio Group (Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Derbi).
 
2017: H εταιρία μας αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της BMW Motorrad για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδος.
 
2017: H Piaggio Παπανικολάου αναβαθμίζεται με τις νέες προδιαγραφές καταστημάτων Motoplex του Piaggio Group.