Tο Όνειρό σου σε Περιμένει!

Αναρτήθηκε από pols 24/03/2020 0 Σχόλιο(α) Μοτοσικλέτες BMW Motorrad,

Μένουμε σπίτι για να είμαστε ασφαλείς αλλά δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε. Επειδή στην BMW Motorrad Papanicolaou το όνειρό σου σε περιμένει, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσεις! 


Μπες στην σελίδα https://configurator.bmw-motorrad.gr/ και διαμόρφωσε την δική σου μοτοσικλέτα, με τον εξοπλισμό όπως ακριβώς την ονειρεύεσαι και εμείς θα σε ενημερώσουμε άμεσα για την διαθεσιμότητα της αλλά και θα σου στείλουμε μία προσφορά χρηματοδότησης με τους πιο ευνοϊκούς όρους από την BMW Financial Services.


Στείλε τώρα την διαμόρφωση σου στο info@bmwpap.gr ή κάλεσε μας στο 2610 462063 (Δευ - Παρ, 10:00πμ - 2:30μμ) για να σε βοηθήσουμε  διαμορφώσουμε μαζί την μοτοσικλέτα των ονείρων σου. Μην διστάσεις να το δοκιμάσεις και δέσμευσε την μοτοσικλέτα των ονείρων σου για να την παραλάβεις όταν εσύ είσαι έτοιμος! 

 

Τέλος στο www.bmwpap.gr θα βρεις πολλές πληροφορίες για όλα τα μοντέλα της BMW Motorrad και έχεις την δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονικές αγορές σε εξοπλισμό μοτοσικλέτας και αναβατή BMW Motorrad. 

 

#StayHealthy #MenoumeSpiti #DontStopDreaming

 

 

Κάντε ένα σχόλιο