Η BMW R 18.

Αναρτήθηκε από pols 05/12/2019 0 Σχόλιο(α)

Η BMW R 18. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020.

ΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ - ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ R 18 ΣΟΥ.

Πρόκειται για μια παγκόσμια πρεμιέρα που η custom σκηνή περιμένει διακαώς - η "Concept R 18", αυτή η κομψή και καλλίγραμμη μοτοσικλέτα προσφέρει πολλά  περισσότερα από όσα έχεις φανταστεί στην κατηγορία cruiser.

Για να βρυχηθεί ο μεγαλύτερος κινητήρας Boxer που κατασκευάστηκε ποτέ. Αυτό την κάνει περισσότερο από ένα όνειρο. Τα 1800 cm3 του είναι η υπόσχεση ενός εξαιρετικού χαρακτήρα. Και είσαι μόλις μερικά κλικ μακριά από το να γίνεις από τους πρώτους που επωφελούνται.

 

 

Προπαράγγειλε την R 18 σου και γίνε από τους πρώτους που θα παραγγείλουν.

1. Προπαράγγειλε δίνοντας μια προκαταβολή €1000 στον επίσημο έμπορό σου και γίνε από τους πρώτους που θα σου παραδοθεί (έχετε την επιλογή να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή).

2. Λάβετε πολλές πληροφορίες εκ των προτέρων σχετικά με την εξέλιξη του μοντέλου.

3. Όταν οι παραγγελίες ανοίξουν το 2020, διαμόρφωσε τη μοτοσικλέτα σου, ολοκλήρωσε την αγορά στον επίσημο έμπορο και είσαι ανάμεσα στους πρώτους που θα σου παραδοθεί.

 

 

 

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ R 18 ΣΟΥ

 

 

 

FAQ

Ποιά είναι τα οφέλη της προπαραγγελίας αυτού του μοντέλου;

Η προπαραγγελία θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από την προτεραιότητα παράδοσης (σύμφωνα με την τελική διαμόρφωση της μοτοσικλέτας σας). Η προπαραγγελία δεν είναι σταθερή και τελική και έχετε την επιλογή να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή.

Πότε θα γνωρίζω την τιμή και τις τελικές τεχνικές προδιαγραφές της R 18;

Οι προδιαγραφές και οι εικόνες της BMW Motorrad R 18 Concept που παρουσιάστηκαν στα διάφορα μέσα είναι εκείνες μιας μοτοσικλέτας concept. Το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει μπορεί να διαφέρει από το concept-bike ως προς τα αισθητικά χαρακτηριστικά ή τις τεχνικές προδιαγραφές. Πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο, όπως θα διατεθεί στην αγορά, θα παρασχεθούν όταν είναι διαθέσιμο.

Οι προδιαγραφές της τιμής και του μοντέλου R 18 θα γίνουν γνωστές κατά το άνοιγμα των παραγγελιών το 2020. Εκείνη τη στιγμή, ο αντιπρόσωπός σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε οριστικά το όχημά σας και να παραγγείλετε τη μοτοσικλέτα σας. Εκείνη τη στιγμή, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις τεχνικές ιδιαιτερότητες του μοντέλου, καθώς και στην τιμή του σύμφωνα με τη διαμόρφωσή σας.

Πότε μπορώ να παραγγείλω την μοτοσικλέτα μου;

Ο αντιπρόσωπός σας θα επικοινωνήσει μαζί σας κατά το άνοιγμα της παραγγελίας. Εκείνη τη στιγμή, θα έχετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε τη μοτοσικλέτα και να υπογράψετε τη φόρμα παραγγελίας.

Θα πρέπει να υπογράψετε τη συμφωνία αγοράς εντός 3 εβδομάδων από την ημερομηνία έναρξης της παραγγελίας ώστε να εξασφαλίσετε την θέση σας στην λίστα προπαραγγελιών.

Πότε θα πρέπει να πληρώσω για τη μοτοσικλέτα μου;

Η προκαταβολή των €1000 θα καταβληθεί την στιγμή που θα υπογραφεί το τιμολόγιο προπαραγγελίας με τον αντιπρόσωπό σας. Αυτή η κατάθεση δεν αποτελεί σταθερή και οριστική δέσμευση και έχετε την επιλογή να την αποσύρετε ανά πάσα στιγμή. Στο άνοιγμα της παραγγελίας της BMW R 18, ο αντιπρόσωπός σας θα επικοινωνήσει μαζί σας: θα έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε μόνιμα τη μοτοσικλέτα και να υπογράψετε τη φόρμα παραγγελίας. Το ποσό της κατάθεσης θα αφαιρεθεί από την τελική τιμή της μοτοσικλέτας σας.

Πως μπορώ να ανακαλέσω;

Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή, η προκαταβολή δεν αποτελεί οριστική δέσμευση. Εάν είναι απαραίτητο, απλά στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον αντιπρόσωπό σας. Θα προχωρήσει στην ακύρωση του τιμολογίου προ-παραγγελίας και θα επιστρέψει το ποσό που καταβλήθηκε τη στιγμή της προπαραγγελίας. Μπορείτε να βρείτε την επαφή του αντιπροσώπου σας στην επόμενη σελίδα. Σύνδεση με τον εντοπιστή του αντιπροσώπου.

Πρέπει να πληρώσω τέλος ακύρωσης ή κάποιο άλλο τέλος επιπλέον της αμοιβής κράτησης;

Όχι, δεν υπάρχει τέλος ακύρωσης.

Πώς μπορώ να αλλάξω τον αντιπρόσωπό μου; (μετακίνηση κ.λπ.)

Η προπαραγγελία και η κατάθεση που επισυνάπτονται σε παραχώρηση, δεν θα είναι δυνατόν να μεταφερθεί από έναν αντιπρόσωπο σε άλλο. Η λύση θα είναι να ακυρώσετε την προπαραγγελία σας και να κάνετε μια άλλη, με τη νέα αντιπροσωπεία της επιλογής σας.