R nineT Racer Heritage

Η BMW R nineT Racer.


Στιβαρή, δυναμική, αερόψυκτη.

H R NineT Racer σε ταξιδεύει πίσω στην εποχή των θρυλικών superbikes. Μακριά από κάθε έμμονη με ρετρό ρομαντισμούς, πρόκειται για μια μοτοσικλέτα με δυνατότητα εξατομίκευσης, πρωτοποριακή τεχνολογία και στη συνήθη υψηλή ποιότητα της BMW Motorrad.
Σκύψε πίσω από το εντυπωσιακό μισό φέρινγκ, με τα δύο χέρια σφιχτά στις χαμηλωμένες χειρολαβές του τιμονιού, μπορείς να νιώσεις την ισχυρό boxer κινητήρα, μπορείς να ακούσεις τον ασύγκριτο ήχο του. Και γνωρίζεις ήδη πως: μόνο ένας ισχυρός χαρακτήρα μπορεί να κρατηθεί στην αγωνιστική γραμμή. Τόσο στο δρόμο, όπως και στη ζωή.


 

Με στυλ στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Ο σχεδιασμός της R NineT Racer εμπνέεται άψογα από τo μηχανοκίνητο αθλητισμό της δεκαετίας του '70. Οι επιμήκεις αναλογίες της εκτείνονται σε όλο το σχεδιασμό της και υπόσχονται καθαρή επιτάχυνση. Το διακριτικό φέρινγκ, το ρεζερβουάρ και η σέλα διαμορφώνουν τη λεπτή σιλουέτα της. Το μακρύ μεταξόνιο και το χαμηλωμένο τιμόνι τοποθετημένα αρκετά εμπρός ολοκληρώνουν τη χαμηλή, σπορ θέση της σέλας, ενώ με τα υψηλά και πολύ πίσω τοποθετημένα μαρσπιέ βρίσκεσαι κυριολεκτικά σε αγωνιστική θέση οδήγησης. Είναι βαμμένη σε λευκό χρώμα, το οποίο ξεχωρίζει σε σχέση με τα σκοτεινά χρώματα των τεχνολογικά εξελιγμένων εξαρτημάτων. Ακόμη και οι ρίγες στα χρώματα της BMW Motorsport που εκτείνονται σε όλη τη σιλουέτα της, φαίνεται πως σε καλούν συνεχώς για την επόμενη επιτάχυνση.

 

Δυνατός boxer κινητήρας για να βρίσκεσαι πρώτος στην αγωνιστική γραμμή.

Η τεχνολογία της R NineΤ Racer είναι το ίδιο ισχυρή και με την ίδια αυτοπεποίθηση που έχει και ο σχεδιασμός της: το σύστημα μετάδοσης κου και το ηλεκτρικό σύστημα της μοτοσικλέτας έχουν συγκλονίσει τους αναβάτες από την BMW R NineΤ. Όντας προηγμένης τεχνολογίας, η R NineT Racer πληροί επίσης τα πρότυπα EU-4. Ο ισχυρός, αερόψυκτος, δικύλινδρος boxer κινητήρας διαθέτει χωρητικότητα 1170 κυβικών και 110 ίππων για μια εξαιρετικά δυναμική απόδοση ισχύος, ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες. Απλά μια τυπική boxer. Χάρη στο μισό φέρινγκ και τη χαμηλή θέση της σέλας, μπορείς να απολαύσεις ακόμα και συνεχείς υψηλές ταχύτητες. Το ABS που βρίσκεται στον εργοστασιακό εξοπλισμό και το προαιρετικό ASC διασφαλίζουν ότι θα είσαι πάντα ασφαλής όταν φτάνεις την πλήρη δύναμη στο δρόμο. Επιπλέον, η 2-σε-1 εξάτμιση με τη χαρακτηριστική café racer σχεδίαση δείχνει πως ούτε η τεχνολογία δεν χρειάζεται να κρύβεται.

 

Οδηγείς όπως κάθεσαι.

Σπορ και δυναμική: οι λαβές του τιμονιού της R NineΤ Racer είναι τοποθετημένες χαμηλά στο ύψος του πάνω μέρους του πιρουνιού. Το μέτριο offset προστατεύει τους καρπούς. Τα μαρσπιέ, από την άλλη πλευρά, έχουν τοποθετηθεί προς τα πίσω και προς τα πάνω για να υποστηρίζουν τη σπορ θέση οδήγησης. Επιπλέον. Το μαξιλάρι στο κάθισμα του αναβάτη είναι ελαφρώς υψωμένο στο πίσω μέρος. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται αισθητή ανακούφιση για την πλάτη στις μεγάλες διαδρομές. Ακριβώς όπως και το δυναμικά σχεδιασμένο μισό φέρινγκ - ειδικά σε ταχύτητες πάνω από 90 km / h.

 

Εξατομίκευση με στυλ.

Η R NineT Racer εμπνέεται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό του παρελθόντος. Για αυτό, ως βασικό εξοπλισμό, έχει χώρο για εσένα και μόνο. Επικεντρώνεται στον αναβάτη και το δείχνει. Με την τεχνική αναβάθμιση του πίσω πλαισίου, η σέλα μετατρέπεται γρήγορα σε διθέσια. Μόνο μία από τις πολλές δυνατότητες που σου δίνονται για να κάνεις την εμφάνιση της μοτοσικλέτας σου, μοναδική. Η γκάμα του προαιρετικού εξοπλισμού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: δύο αλουμινένια ρεζερβουάρ, ακτινωτές ζάντες ή ακόμα και χαμηλωμένη ανάρτηση. Μπορείς να προσθέσεις γνήσια BMW Motorrad Αξεσουάρ, όπως εξαρτήματα HP από άνθρακα ή έναν HP σπορ σιγαστήρα. H R NineΤ Racer είναι επίσης άριστα προετοιμασμένη για ειδικά κατασκευασμένα εξαρτήματα, όπως τα νέα Κατεργασμένα Αξεσουάρ. Επειδή αγαπά τα χέρια που πειραματίζονται, όπως και την αυτοπεποίθηση της γρήγορης επιτάχυνσης.

 
Κινητήρας  
Τύπος Αεροελαιόψυκτος δικύλινδρος κινητήρας boxer, τετράχρονος, δύο εκκεντροφόροι και τέσσερις ακτινικά τοποθετημένες βαλβίδες ανά κύλινδρο, κεντρικός άξονας εξισορρόπησης
Διάμετρος x Διαδρομή 101 mm x 73 mm
Κυβισμός 1.170 cc
Μέγιστη ισχύς 81 kW (110 hp) στις 7.550 σ.α.λ.
Μέγιστη ροπή 116 Nm στις 6.000 rpm σ.α.λ.
Σχέση συμπίεσης 12.0 : 1
Τροφοδοσία καυσίμου / διαχείριση κινητήρα Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός
Διαχείριση καυσαερίων Τριοδικός καταλυτικός μετατροπέας, προδιαγραφές εκπομπής καυσαερίων EU 4
Επιδόσεις / Κατανάλωση Καυσίμου  
Τελική ταχύτητα Πάνω από 200 km/h
Κατανάλωση ανά 100 km κατά WMTC 5,3 l
Τύπος καυσίμου Αμόλυβδη βενζίνη, αριθμός οκτανίων 95-98 RON
Ηλεκτρικό Σύστημα  
Εναλλάκτης Τριφασικός εναλλάκτης 720 W
Μπαταρία 12 V / 14 Ah χωρίς απαιτήσεις συντήρησης
Σύστημα μετάδοσης ισχύος  
Συμπλέκτης Ξηρός μονόδισκος, με υδραυλική λειτουργία
Κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων συνεχούς εμπλοκής με ελικοειδή γρανάζια
Δευτερεύουσα μετάδοση Με άξονα μετάδοσης
Πλαίσιο / φρένα  
Πλαίσιο 3 τμήματα σχεδίου πλαισίου με εμπρόσθιο πλαίσιο και 2 οπίσθια τμήματα πλαισίου, κινητήρας-κιβώτιο ταχυτήτων ως φέρον στοιχείο, αποσπώμενο υποπλαίσιο
Ανάρτηση / θέση μπροστινού τροχού Τηλεσκοπικό πιρούνι, με διάμετρο 43 mm σταθερού σωλήνα
Ανάρτηση / θέση πίσω τροχού Αλουμινένιο μονόμπρατσο ψαλίδι με BMW Motorrad Paralever, ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, ρύθμιση επαναφοράς
Διαδρομή ανάρτησης μπροστά/πίσω 125 mm / 120 mm
Μεταξόνιο 1.491 mm
Ίχνος 103,9 mm
Γωνία τιμονιού 63,6°
Ζάντες Χυτοί Τροχοί
Ζάντα, εμπρός 3,50 x 17"
Ζάντα, πίσω 5,50 x 17"
Ελαστικό, εμπρός 120/70 ZR 17
Ελαστικό, πίσω 180/55 ZR 17
Φρένο, εμπρός Διπλό δισκόφρενο, πλευστοί δίσκοι διαμέτρου 320 mm, δαγκάνες τεσσάρων ακτινών εμβόλων
Φρένο, πίσω Μονός δίσκος διαμέτρου 265 mm, πλευστή δαγκάνα δύο εμβόλων
ABS BMW Motorrad ABS
Διαστάσεις / βάρη  
Μήκος 2.105 mm
Πλάτος (με καθρέπτες) 920 mm
Ύψος (χωρίς τους καθρέπτες) 1.105 mm
Ύψος σέλας, βάρος κενό 805 mm
Καμπύλη στο εσωτερικό του ποδιού, βάρος κενό 1.785 mm
Βάρος άνευ φορτίου, έτοιμο για οδήγηση, με γεμάτο ρεζερβουάρ 1) 220 kg
Επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος 430 kg
Ωφέλιμο φορτίο (με τον βασικό εξοπλισμό) 210 kg
Ωφέλιμη χωρητικότητα ρεζερβουάρ 17 l
Ρεζέρβα περίπου 3,5 l
  • Τα τεχνικά στοιχεία αναφέρονται στο κενό βάρος (DIN)
  • 1) Σύμφωνα με την οδηγία 93/93/ΕΟΚ με όλα τα υγρά, πληρούμενο ρεζερβουάρ κατά τουλάχιστον το 90% της ωφέλιμης χωρητικότητας

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • BMW Motorrad Motorcycles
  • R nineT Racer

  • 14.900,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΑΓΟΡΑ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΡΑ

*  Τιμή βασικής έκδοσης. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τα τέλη κυκλοφορίας.
* * Ο τιμοκατάλογος ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Ετικέτες: nineT, Racer, Heritage, BMW, Motorrad