F 850 GS Adventure

H BMW F 850 GS.

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ.

 

Ζεις για την πρόκληση. Εκεί που οι άλλοι γυρίζουν πίσω, εσύ συνεχίζεις. Ξεπερνάς όρια. Τα εμπόδια μετατρέπονται σε δυνατότητες. Η περιπέτεια ρέει στις φλέβες σου. Στη σέλα της F 850 GS θα διαχειριστείς εύκολα τη διαδρομή σε ανώμαλο δρόμο χάρη στο μπροστινό ελαστικό 21 ιντσών. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η στάση και η περιέργειά σου σε ενθαρρύνουν – ανεξάρτητα από το πόσο μακριά θέλεις να ταξιδέψεις με την F 850 GS. Και ανεξάρτητα από το αν την περνάς μέσα από τη λάσπη: με τον προαιρετικό εξοπλισμό Connectivity (συνδεσιμότητα) από το εργοστάσιο, έχεις κάθε στιγμή πρόσβαση σε δεδομένα πλοήγησης, τηλεφώνου, πολυμέσων και δεδομένων σχετικών με το όχημα. Με σαφή και περιεκτικό τρόπο σε TFT οθόνη 6,5 – χωρίς να αποσπάται η προσοχή. Δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο για αυτό που είναι σημαντικό. Και επιτρέποντάς σου να ανακαλύψεις ότι βρίσκεται πέρα από τον ορίζοντα. 

 

Επίλεξε το στυλ σου.

Η επιλογή είναι δική σου: με το Style Exclusive, η F 850 GS στο χρώμα Pollux metallic matt είναι ένας κομψός μαγνήτης βλεμμάτων. Ενώ το Style Rallye, με τα χρώματα Light White, Racing Red και Lupin Blue metallic, δίνει στη μοτοσικλέτα σου μια ακόμη πιο σπορ αύρα. Mπορείς να επιλέξεις την F 850 GS στο βασικό χρώμα Racing Red.

 

Ακόμη περισσότερο GS.

Δυνατή εμφάνιση: εσύ και η F 850 GS με τη χαρακτηριστική σχεδιαστική σου γραμμή. Όταν πρόκειται για τη σχεδίαση, η αίσθηση της περιπέτειας μπορεί να γίνει αισθητή σε κάθε επιφάνεια, σε κάθε γωνία και γραμμή της μοτοσικλέτας. Από το πίσω μέρος και το ρεζερβουάρ έως τους τυπικούς προβολείς της GS, των οποίων τα φώτα ημερήσιας οδήγησης θυμίζουν κεκλιμένο διαπασών και είναι διαθέσιμα ως προαιρετικός εξοπλισμός, τα στοιχεία σχεδίασης είναι προσαρμοσμένα για ανώμαλο δρόμο, ενώ εσύ είσαι έτοιμος για μοναδικά ταξίδια με όλο σου το είναι. Η γαλβανισμένη μάσκα του ψυγείου για τα Style Rallye και Exclusive σου δίνει τέλεια εμφάνιση τόσο στο δρόμο όσο και εκτός δρόμου. 

 

Το εσωτερικό κίνητρο.

Η περιέργεια και η δίψα για εξερεύνηση είναι το κίνητρό σου. Ο 2-κύλινδρος εν σειρά κινητήρας, με τα 70 kW (95 HP), σε στηρίζει σε κάθε προσπάθεια – τα πλεονεκτήματά του είναι η μεγάλη ροπή και η σβελτάδα του. Ο ισχυρός ήχος του κινητήρα εντυπωσιάζει ενώ εργάζεται οικονομικά και παρέχει πάντα εντυπωσιακή απόδοση. Εξερεύνησε το άγνωστο με την F 850 GS! 

 

Στο στοιχείο σου.

Δεν σκέφτεσαι τίποτε, το βλέμμα σου είναι επικεντρωμένο στο δρόμο μπροστά. Οδηγείς σχεδόν ενστικτωδώς, αλλάζεις ταχύτητες και φρενάρεις την F 850 GS - απαράμιλλος χειρισμός: βρίσκεσαι στο στοιχείο σου, απόλυτα εστιασμένος στην περιπέτεια σου. Και χάρη στη γνωστή εργονομία GS, οδηγείς σε όρθια θέση και με αυτοπεποίθηση, που σημαίνει ότι πάντα θέλεις να συνεχίσεις. 

 

Connectivity

Άνετη οδηγική απόλαυση.

Υπάρχει κάτι για κάθε τύπο αναβάτη: μπορείς να προσαρμόσεις την F 850 GS σου ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σου – είναι διαθέσιμες πολυάριθμες σέλες με διαφορετικά ύψη καθίσματος. Μια χαμηλή, διπλή σέλα και μια αναπαυτική σέλα είναι επίσης διαθέσιμες. Μπορείς αν θέλεις ακόμη και να χαμηλώσει η ανάρτηση της μοτοσικλέτας. 

 

Το κάτι άλλο.

Για απαιτητική χρήση σε ανώμαλο δρόμο, η F 850 GS έχει ακτινωτούς τροχούς με ελαστικά χωρίς σαμπρέλα. Επιτρέποντάς σου να προσεγγίζεις νέους προορισμούς, το επόμενο στάδιο, το επόμενο λάκτισμα αδρεναλίνης. Ταυτόχρονα, η αναχώρησή σου προς άγνωστα μέρη είναι πλέον ασφαλέστερη χάρη στην έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης – γνωστή και ως eCall: σε σοβαρές περιπτώσεις, ο οδηγός ενεργοποιεί το σύστημα που είναι τοποθετημένο στο τιμόνι με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να του παρασχεθεί βοήθεια. Ανάλογα με την κατάσταση, το eCall ενεργοποιείται αυτόματα και βοηθά στην ταχύτερη απόκριση από τις υπηρεσίες διάσωσης – όπου κι αν βρίσκεσαι. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 
Κινητήρας
Τύπος
Υδρόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας, τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο, δύο εκκεντροφόροι επικεφαλής, λίπανση με ξηρό κάρτερ
Διάμετρος / διαδρομή
84 mm x 77 mm
Κυβισμός
853 cc
Ονομαστική ισχύς
57 kW (77 hp) στις 7.500 σ.α.λ.
προαιρετική μείωση ισχύος 35 kW (48 hp) στις 6.500 σ.α.λ.  
Μέγιστη ροπή
83 Nm στις 6.000 σ.α.λ.
προαιρετική μείωση ισχύος: 63 Nm στις 4.500 σ.α.λ.
Σχέση συμπίεσης
12,7 : 1
Έλεγχος μείγματος
Ηλεκτρονικός ψεκασμός
Έλεγχος εκπομπών
Τριοδικός καταλύτης κλειστού βρόχου, συμβατός με το πρότυπο εκπομπών καυσαερίων EU-4  
 
Απόδοση / κατανάλωση
Τελική ταχύτητα
190 km/h 
Κατανάλωση ανά 100 km βάσει WMTC
4,1 l 
Τύπος καυσίμου
Αμόλυβδη απλή, ελάχιστος αριθμός οκτανίων 91 (RON)
 
Ηλεκτρικό σύστημα
Εναλλάκτης
Εναλλάκτης μόνιμου μαγνήτη 416 W (ονομαστική ισχύς)  
Μπαταρία
12 V/ 19 Ah, χωρίς συντήρηση  

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

*  Τιμή βασικής έκδοσης. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τα τέλη κυκλοφορίας.

  • BMW Motorrad
  • F 850 GS

  • 12.700,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Επιθυμώ περισσότερες πληροφορίες...

Ετικέτες: 850, Adventure, BMW, Motorrad