F 850 GS Anniversary ΜΟΝΤΕΛΑ BMW

H BMW F 850 GS.

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ.

 

Ζεις για την πρόκληση. Εκεί που οι άλλοι γυρίζουν πίσω, εσύ συνεχίζεις. Ξεπερνάς όρια. Τα εμπόδια μετατρέπονται σε δυνατότητες. Η περιπέτεια ρέει στις φλέβες σου. Στη σέλα της F 850 GS θα διαχειριστείς εύκολα τη διαδρομή σε ανώμαλο δρόμο χάρη στο μπροστινό ελαστικό 21 ιντσών. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η στάση και η περιέργειά σου σε ενθαρρύνουν – ανεξάρτητα από το πόσο μακριά θέλεις να ταξιδέψεις με την F 850 GS. Και ανεξάρτητα από το αν την περνάς μέσα από τη λάσπη: με τον προαιρετικό εξοπλισμό Connectivity (συνδεσιμότητα) από το εργοστάσιο, έχεις κάθε στιγμή πρόσβαση σε δεδομένα πλοήγησης, τηλεφώνου, πολυμέσων και δεδομένων σχετικών με το όχημα. Με σαφή και περιεκτικό τρόπο σε TFT οθόνη 6,5 – χωρίς να αποσπάται η προσοχή. Δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο για αυτό που είναι σημαντικό. Και επιτρέποντάς σου να ανακαλύψεις ότι βρίσκεται πέρα από τον ορίζοντα. 

 

Επίλεξε το στυλ σου.

Η επιλογή είναι δική σου: με το Style Exclusive, η F 850 GS στο χρώμα Pollux metallic matt είναι ένας κομψός μαγνήτης βλεμμάτων. Ενώ το Style Rallye, με τα χρώματα Light White, Racing Red και Lupin Blue metallic, δίνει στη μοτοσικλέτα σου μια ακόμη πιο σπορ αύρα. Mπορείς να επιλέξεις την F 850 GS στο βασικό χρώμα Racing Red.

 

Ακόμη περισσότερο GS.

Δυνατή εμφάνιση: εσύ και η F 850 GS με τη χαρακτηριστική σχεδιαστική σου γραμμή. Όταν πρόκειται για τη σχεδίαση, η αίσθηση της περιπέτειας μπορεί να γίνει αισθητή σε κάθε επιφάνεια, σε κάθε γωνία και γραμμή της μοτοσικλέτας. Από το πίσω μέρος και το ρεζερβουάρ έως τους τυπικούς προβολείς της GS, των οποίων τα φώτα ημερήσιας οδήγησης θυμίζουν κεκλιμένο διαπασών και είναι διαθέσιμα ως προαιρετικός εξοπλισμός, τα στοιχεία σχεδίασης είναι προσαρμοσμένα για ανώμαλο δρόμο, ενώ εσύ είσαι έτοιμος για μοναδικά ταξίδια με όλο σου το είναι. Η γαλβανισμένη μάσκα του ψυγείου για τα Style Rallye και Exclusive σου δίνει τέλεια εμφάνιση τόσο στο δρόμο όσο και εκτός δρόμου. 

 

Το εσωτερικό κίνητρο.

Η περιέργεια και η δίψα για εξερεύνηση είναι το κίνητρό σου. Ο 2-κύλινδρος εν σειρά κινητήρας, με τα 70 kW (95 HP), σε στηρίζει σε κάθε προσπάθεια – τα πλεονεκτήματά του είναι η μεγάλη ροπή και η σβελτάδα του. Ο ισχυρός ήχος του κινητήρα εντυπωσιάζει ενώ εργάζεται οικονομικά και παρέχει πάντα εντυπωσιακή απόδοση. Εξερεύνησε το άγνωστο με την F 850 GS! 

 

Στο στοιχείο σου.

Δεν σκέφτεσαι τίποτε, το βλέμμα σου είναι επικεντρωμένο στο δρόμο μπροστά. Οδηγείς σχεδόν ενστικτωδώς, αλλάζεις ταχύτητες και φρενάρεις την F 850 GS - απαράμιλλος χειρισμός: βρίσκεσαι στο στοιχείο σου, απόλυτα εστιασμένος στην περιπέτεια σου. Και χάρη στη γνωστή εργονομία GS, οδηγείς σε όρθια θέση και με αυτοπεποίθηση, που σημαίνει ότι πάντα θέλεις να συνεχίσεις. 

 

Connectivity

Άνετη οδηγική απόλαυση.

Υπάρχει κάτι για κάθε τύπο αναβάτη: μπορείς να προσαρμόσεις την F 850 GS σου ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σου – είναι διαθέσιμες πολυάριθμες σέλες με διαφορετικά ύψη καθίσματος. Μια χαμηλή, διπλή σέλα και μια αναπαυτική σέλα είναι επίσης διαθέσιμες. Μπορείς αν θέλεις ακόμη και να χαμηλώσει η ανάρτηση της μοτοσικλέτας. 

 

Το κάτι άλλο.

Για απαιτητική χρήση σε ανώμαλο δρόμο, η F 850 GS έχει ακτινωτούς τροχούς με ελαστικά χωρίς σαμπρέλα. Επιτρέποντάς σου να προσεγγίζεις νέους προορισμούς, το επόμενο στάδιο, το επόμενο λάκτισμα αδρεναλίνης. Ταυτόχρονα, η αναχώρησή σου προς άγνωστα μέρη είναι πλέον ασφαλέστερη χάρη στην έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης – γνωστή και ως eCall: σε σοβαρές περιπτώσεις, ο οδηγός ενεργοποιεί το σύστημα που είναι τοποθετημένο στο τιμόνι με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να του παρασχεθεί βοήθεια. Ανάλογα με την κατάσταση, το eCall ενεργοποιείται αυτόματα και βοηθά στην ταχύτερη απόκριση από τις υπηρεσίες διάσωσης – όπου κι αν βρίσκεσαι. 


                                                      Κινητήρας

Τύπος

Υδρόψυκτος 2-κύλινδρος τετράχρονος κινητήρας με τέσσερις βαλβίδες με ζύγωθρα ανά κύλινδρο, δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και λίπανση με ξηρό κάρτερ

Διάμετρος x διαδρομή

84 mm x 77 mm

Κυβισμός

853 ccm

Ονομαστική ισχύς

70 kW (95 PS) σε 8.250 σ.α.λ.                

Προαιρετικός εξοπλισμός Δυνατότητα μείωσης ισχύος: 35 kW (48 PS) στις 6.500 σ.α.λ.

SA ROZ91 Απλή αμόλυβδη βενζίνη: 66 kW (90 PS) σε 8.000 σ.α.λ.

Μέγιστη ροπή

92 Nm στις 6.250 σ.α.λ.                                                                                                  Προαιρετικός εξοπλισμός Δυνατότητα μείωσης ισχύος: 63 Nm στις 4.500 σ.α.λ.
SA ROZ91 Απλή αμόλυβδη βενζίνη: 86 Nm στις 6.250 σ.α.λ.

Σχέση συμπίεσης

12,7 : 1

Τροφοδοσία καυσίμου

Ηλεκτρονικός ψεκασμός

Διαχείριση καυσαερίων

Ρυθμιζόμενοι 3-οδικοί καταλύτες, Προδιαγραφή καυσαερίων EU-5

 

Επιδόσεις / κατανάλωση

Τελική ταχύτητα

πάνω από 200 km/h  

Προαιρετικός εξοπλισμός Δυνατότητα μείωσης ισχύος 35 kW (48 PS): 167 km/h

Κατανάλωση ανά 100 km κατά WMTC

4,2 l

Εκπομπές CO2 κατά WMTC

99 g/km

Τύπος καυσίμου

Σούπερ αμόλυβδη βενζίνη, ελάχιστος αριθμός οκτανίων 95 (ROZ)

Πρόσθετος εξοπλισμός Απλή αμόλυβδη βενζίνη, ελάχιστος αριθμός οκτανίων 91 (ROZ)

 

Ηλεκτρικό σύστημα

Εναλλάκτης

Εναλλάκτης μόνιμου μαγνήτη 416 W (ονομαστική ισχύς)

Μπαταρία

12 V / 10 Ah, χωρίς ανάγκες συντήρησης

 

Μετάδοση ισχύος

Συμπλέκτης

Υγρός πολύδισκος συμπλέκτης (με anti-hopping), λειτουργία με ντίζα

Κιβώτιο ταχυτήτων

Κιβώτιο συνεχούς εμπλοκής έξι σχέσεων, ενσωματωμένο στο περίβλημα κινητήρα

Δευτερεύουσα μετάδοση

Ατέρμονη αλυσίδα o-ring με απόσβεση κραδασμών στην πλήμνη του πίσω τροχού

 

Διαστάσεις / βάρη

Πλαίσιο

Πλαίσιο τύπου γέφυρας μονοκόμματο

Μπροστινή ανάρτηση / Αμορτισέρ

Πηρούνι Upside-down, διάμετρος σταθερής ράβδου 43 mm

Θέση πίσω τροχού / ανάρτηση

Αλουμινένιο διπλό ψαλίδι, κεντρικό γόνατο ανάρτησης WAD, προφόρτιση ελατηρίου υδραυλικά ρυθμιζόμενη, ρυθμιζόμενη επαναφορά

Διαδρομή ανάρτησης μπροστά / πίσω

230 mm / 215 mm
(Προαιρετικός εξοπλισμός Κιτ χαμηλώματος: 210 mm / 195 mm)

Μεταξόνιο

1.593 mm

Κάστερ

126 mm

Γωνία τιμονιού

62°

Τροχοί

Ακτινωτοί τροχοί

Διαστάσεις ζάντας μπροστά

2,15 x 21"

Διαστάσεις ζάντας πίσω

4,25 x 17"

Ελαστικό μπροστά

90/90 R21

Ελαστικό πίσω

150/70 R17

Φρένο εμπρός

Διπλό δισκόφρενο, πλευστοί δίσκοι, διάμετρος 305 mm, πλευστή δαγκάνα 2 εμβόλων

Φρένο πίσω

Μονό δισκόφρενο, διαμέτρου 265 mm, πλευστή δαγκάνα 1 εμβόλου

ABS

BMW Motorrad ABS

Ύψος σέλας σε απόβαρο

860 mm
(Προαιρετικός εξοπλισμός Κιτ χαμηλώματος: 805 mm, προαιρετικός εξοπλισμός πολύ χαμηλή σέλα: 825 mm, πρόσθετος εξοπλισμός χαμηλή σέλα: 835 mm, προαιρετικός εξοπλισμός σέλα Comfort: 875 mm, πρόσθετος εξοπλισμός σέλα Rallye: 890 mm)

Άνοιγμα βήματος, άνευ φορτίου

1.910 mm
Προαιρετικός εξοπλισμός Κιτ χαμηλώματος: 1.810 mm, προαιρετικός εξοπλισμός πολύ χαμηλή σέλα: 1.850 mm, πρόσθετος εξοπλισμός χαμηλή σέλα: 1.870 mm, προαιρετικός εξοπλισμός σέλα Comfort: 1.950 mm, πρόσθετος εξοπλισμός σέλα Rallye: 1.980 mm)

Ωφέλιμη χωρητικότητα ρεζερβουάρ

15 l

Ρεζέρβα

περίπου 3,5 l

Μήκος

2.305 mm

Ύψος (χωρίς καθρέφτες)

1.356 mm

Πλάτος (με καθρέφτες)

922 mm

Απόβαρο σε ετοιμότητα για οδήγηση, γεμάτο ρεζερβουάρ

233 kg

 1)
Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος

445 kg

Φορτίο (με βασικό εξοπλισμό)

212 kg

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

5 XΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

  • BMW Motorrad Motorcycles
  • F 850 GS Anniversary

  • 12.950,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΑΓΟΡΑ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ετικέτες: 850, Anniversary, ΜΟΝΤΕΛΑ, BMW, Motorrad, Motorcycles