F 750 GS Anniversary ΜΟΝΤΕΛΑ BMW

Η BMW F 750 GS.

ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.

Κρατά τον κινητήρα σου σε λειτουργία, καθημερινά. Η καρδιά σου χτυπά στο ρυθμό της BMW F 750 GS. Είναι το εισιτήριό σου για την περιπέτεια. Επειδή με αυτό το ισορροπημένο Enduro για κάθε χρήση, θα κυριαρχείς σε όλες τις διαδρομές, ανεξάρτητα από το οδόστρωμα, και θα εκτείνεις τους ορίζοντές σου – γιατί θέλεις περισσότερα. Η F 750 GS σου δίνει περισσότερη δύναμη, περισσότερη άνεση, περισσότερο πνεύμα της GS. Νιώσε τον ισχυρό κινητήρα και απόλαυσε την ευκολία χειρισμού της F 750 GS. Ενώ έχεις ξεκινήσει για να ανακαλύψεις τον κόσμο, έχεις υπό έλεγχο τη μοτοσικλέτα σου με τον αυτόματο έλεγχο σταθερότητας (ASC) και το ABS. Και με την προαιρετική επιλογή συνδεσιμότητας (Connectivity) από το εργοστάσιο, η TFT οθόνη 6,5 σου δείχνει, μεταξύ άλλων, σε ποια διασταύρωση θα πρέπει να βγεις ή ποιος σε καλεί. Με σαφή και περιεκτικό τρόπο – χωρίς να σου αποσπά την προσοχή από το δρόμο. Η είσοδος στην επόμενη εμπειρία σου είναι – και χάρη στο χαμηλό ύψος καθίσματος – ευκολότερη από ποτέ.  

Επίλεξε το στυλ σου.

Εδώ μπορείς να προσαρμόσεις την F 750 GS σύμφωνα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις: μπορείς να επιλέξεις μεταξύ του βασικού χρώματος Light White, του Austin Yellow metallic (με επιπλέον χρέωση) για σπορ εμφάνιση και το style Exclusive σε κομψό Stereo metallic matt.

Πραγματική καταγωγή GS.

Είναι φανερό: από το λεπτό πίσω μέρος, το εντυπωσιακό μπροστινό ρεζερβουάρ αλλά και το τυπικό για GS υψωμένο μπροστινό φτερό, τα σχεδιαστικά στοιχεία της F 750 GS το δείχνουν καθαρά: η μοτοσικλέτα έχει το GS γονίδιο. Ξεκάθαρη και αυθεντική είναι η τυπική σχεδιαστική γραμμή. Με θέα το μπροστινό μέρος, οι νέοι προβολείς LED είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί – ένα πραγματικά φωτεινό σύμβολο. Και η γαλβανισμένη μάσκα του ψυγείου με το Style Exclusive υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα αυτής της πολυτάλαντης μοτοσικλέτας και ενσωματώνει το πνεύμα της GS. Ανακάλυψε περισσότερα.

Κάθε εκκίνηση είναι εύκολη.

Ο ευέλικτος χειρισμός, η υψηλή άνεση και η δυνατότητα χαμηλωμένης ανάρτησης κάνουν την είσοδο σου στον κόσμο της GS ευκολότερη από ποτέ. Για να είναι βέβαιο ότι θα κάθεσαι τέλεια, η F 750 GS μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα ύψη σέλας: από χαμηλή 770 mm έως και 830 mm. Και επιπλέον: η άνετη, αλλά ενεργητική θέση της σέλας και η μεταβλητή εργονομία υποστηρίζουν την ενεργητική σου ασφάλεια και σε κάνουν ένα με τη μοτοσικλέτα σου - για άνετο ταξίδι.

Style Exclusive

Θέλεις να δώσεις κομψή εμφάνιση στην F 750 GS σου; Τότε το Style Exclusive με το χρώμα του Stereo metallic matt είναι ιδανικό για εσένα. Με αυτό το Style, η γαλβανισμένη μάσκα του ψυγείου με μεγάλη ταινία GS και οι ζάντες σε Granite Grey στήνουν τέλεια το σκηνικό για την F 750 GS. Η μαύρη/γκρι σέλα, τα δύο προστατευτικά χεριών και το ασημένιο ανοδιωμένο τιμόνι ολοκληρώνουν την καλόγουστη εμφάνιση.

Κομψή εκκίνηση.

Η BMW F 750 GS σε μεταφέρει έξυπνα – με το Connectivity (συνδεσιμότητα): μπορείς να συνδέεις το smartphone σου στην F 750 GS μέσω Bluetooth και να χειρίζεσαι μεγάλη γκάμα καινοτόμων λειτουργιών χρησιμοποιώντας το πανεύκολο multi-controller στο τιμόνι. Οι λειτουργίες αυτές εμφανίζονται στην TFT οθόνη 6,5. Η πλοήγηση στροφή-στροφή του Connectivity σου δείχνει το δρόμο με εξαιρετικά σαφή τρόπο, απευθείας στην οθόνη. Επιπλέον, σε σύνδεση με το σύστημα επικοινωνίας της BMW Motorrad, η τηλεφωνία είναι πανεύκολη – είτε δέχεσαι κλήσεις είτε τις κάνεις εσύ ο ίδιος. Επειδή συνδέοντας το smartphone σου με το multi-controller, μπορείς ακόμη και να αποκτήσεις πρόσβαση στη λίστα επαφών σου και να επιλέξεις μία. Χάρη στο σύστημα επικοινωνίας, μπορείς ακόμη και να ακούς μουσική από το smartphone σου ενώ οδηγείς. Πάντα εύκολα και χωρίς αποσπάσεις – διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσεις ποτέ τη συγκέντρωσή σου. 

Άνετη οδηγική απόλαυση.

Υπάρχει κάτι για κάθε τύπο αναβάτη: μπορείς να προσαρμόσεις την F 750 ​​GS στις ανάγκες σου - διατίθενται πολλές σέλες με διαφορετικά ύψη καθίσματος. Υπάρχει επίσης χαμηλή διπλή σέλα και σέλα για ακόμη περισσότερη άνεση και αν το επιθυμείς, η μοτοσικλέτα μπορεί να χαμηλώσει περισσότερο.

Για τις ανάγκες σου.

Εντελώς GS: για την F 750 GS διατίθεται μεγάλη γκάμα ειδικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad. Επιτρέποντάς σου να προσαρμόσεις τη μοτοσικλέτα σου ώστε να ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου.

 

Κινητήρας

Τύπος Κατασκευής

Υδρόψυκτος 2-κύλινδρος τετράχρονος κινητήρας με τέσσερις βαλβίδες με ζύγωθρα ανά κύλινδρο, δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και λίπανση με ξηρό κάρτερ

Διάμετρος x διαδρομή

84 mm x 77 mm

Κυβισμός

853 ccm

Ονομαστική ισχύς

57 kW (77 PS) στις 7.500 σ.α.λ.               
Προαιρετικός εξοπλισμός Δυνατότητα μείωσης ισχύος: 35 kW (48 PS) στις 6.500 σ.α.λ.

Μέγιστη ροπή

83 Nm στις 6.000 σ.α.λ.
Προαιρετικός εξοπλισμός Δυνατότητα μείωσης ισχύος: 63 Nm στις 4.500 σ.α.λ.

Σχέση συμπίεσης

12,7 : 1

Τροφοδοσία καυσίμου

Ηλεκτρονικός ψεκασμός

Διαχείριση καυσαερίων

Ρυθμιζόμενος τριοδικός καταλύτης, προδιαγραφές εκπομπής ρύπων EU-5

 

Επίδοση / Κατανάλωση

Τελική ταχύτητα

190 km/h
Προαιρετικός εξοπλισμός Δυνατότητα μείωσης ισχύος: 161 km/h

Κατανάλωση ανά 100 km κατά WMTC

4,2 l

Εκπομπές CO2 κατά WMTC

99 g/km

Τύπος καυσίμου

Απλή αμόλυβδη βενζίνη, ελάχιστος αριθμός οκτανίων 91 (ROZ)

 

Ηλεκτρικό σύστημα

Γεννήτρια

Εναλλάκτης μόνιμου μαγνήτη 416 W (ονομαστική ισχύς)

Μπαταρία

12 V / 10 Ah, χωρίς ανάγκες συντήρησης

 

 

Μετάδοση ισχύος

Συμπλέκτης

Υγρός πολύδισκος συμπλέκτης (με anti-hopping), λειτουργία με ντίζα

Κιβώτιο ταχυτήτων

Κιβώτιο συνεχούς εμπλοκής έξι σχέσεων, ενσωματωμένο στο περίβλημα κινητήρα

Δευτερεύουσα μετάδοση

Ατέρμονη αλυσίδα o-ring με απόσβεση κραδασμών στην πλήμνη του πίσω τροχού

 

Αναρτήσεις / Φρένα

Πλαίσιο

Πλαίσιο τύπου γέφυρας μονοκόμματο

Μπροστινή ανάρτηση / Αμορτισέρ

Τηλεσκοπικό πιρούνι, διάμετρος σταθερής ράβδου 41 mm

Θέση πίσω τροχού / ανάρτηση

Αλουμινένιο διπλό ψαλίδι, κεντρικό ελατήριο άμεσης επίδρασης, δυνατότητα υδραυλικής ρύθμισης της βάσης ελατηρίου, δυνατότητα ρύθμισης επαναφοράς

Διαδρομή ανάρτησης μπροστά / πίσω

170 mm / 170 mm
(Προαιρετικός εξοπλισμός Κιτ χαμηλώματος: 150 mm / 150 mm)

Μεταξόνιο

1.559 mm

Κάστερ

104,5 mm

Γωνία τιμονιού

63°

Τροχοί

Χυτές ζάντες από αλουμίνιο

Διαστάσεις ζάντας μπροστά

2,50 x 19"

Διαστάσεις ζάντας πίσω

4,25 x 17"

Ελαστικό μπροστά

110/80 R19

Ελαστικό πίσω

150/70 R17

Φρένο εμπρός

Διπλό δισκόφρενο, πλευστοί δίσκοι, διάμετρος 305 mm, πλευστή δαγκάνα 2 εμβόλων

Φρένο πίσω

Μονό δισκόφρενο, διαμέτρου 265 mm, πλευστή δαγκάνα 1 εμβόλων

ABS

BMW Motorrad ABS  

 

Διαστάσεις / βάρη

Ύψος σέλας σε απόβαρο

815 mm
(Προαιρετικός εξοπλισμός Κιτ χαμηλώματος: 760 mm, προαιρετικός εξοπλισμός πολύ χαμηλή σέλα: 780 mm, πρόσθετος εξοπλισμός χαμηλή σέλα: 790 mm, προαιρετικός εξοπλισμός σέλα Comfort: 830 mm, πρόσθετος εξοπλισμός: σέλα Rallye: 845 mm)

Εσωτερική καμπύλη ποδιών σε απόβαρο

1.830 mm
Προαιρετικός εξοπλισμός Κιτ χαμηλώματος: 1.730 mm, προαιρετικός εξοπλισμός πολύ χαμηλή σέλα: 1.770 mm, πρόσθετος εξοπλισμός χαμηλή σέλα: 1.790 mm, προαιρετικός εξοπλισμός σέλα Comfort: 1.870 mm, πρόσθετος εξοπλισμός σέλα Rallye: 1.890 mm)

Ωφέλιμη χωρητικότητα ρεζερβουάρ

15 l

Ρεζέρβα

περίπου 3,5 l

Μήκος

2.255 mm

Ύψος (χωρίς καθρέφτες)

1.225 mm

Πλάτος (με καθρέφτες)

922 mm

Απόβαρο σε ετοιμότητα για οδήγηση, γεμάτο ρεζερβουάρ

227 kg

 1)
Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος

440 kg

Φορτίο (με βασικό εξοπλισμό)

213 kg

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

5 XΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

  • BMW Motorrad Motorcycles
  • F 750 GS Anniversary

  • 10.090,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΑΓΟΡΑ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ετικέτες: 750, Anniversary, ΜΟΝΤΕΛΑ, BMW, Motorrad, Motorcycles